Memberships en kosten op BaBiBi-Flirt

Onze dating-site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze dating-site heeft u handige functies waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt. Of naar een spannend of erotisch contact. U kunt op zoek gaan naar andere Members. Hierbij kunt u gebruik maken van de makkelijke zoekmachine. U kunt middels een aanvraag de prive-fotos van andere Members bekijken. U kunt met anders Members flirten of liken om uw interesse te tonen. Ook kunt u Members met wie u contact heeft tot uw favorieten maken. Een leuk kaartje sturen naar andere Members behoort ook toe de mogelijkheden om het eerste contact te leggen. Een live-chat starten om alles van elkaar te ontdekken.

Dagelijks komen er honderden Members bij die zich kostenloos en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze dating-site. Op zoek naar een leuke date, de perfecte klik, vriendschap, een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze dating-site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.

Om gebruik te maken van onze dating-site dient u Member te worden.

Member worden voor euro 13.95 incl 2790 credits voor een periode van drie maanden.


Als Member kunt u 90 dagen lang :

--Alle berichten lezen die andere Member naar u sturen.

--Berichten sturen naar andere Members >> kosten 200 credits

--Zoeken naar andere Members

--Andere Members liken

--Andere Members toevoegen aan uw favorieten-album

--Prive-fotos aanvragen >> kosten 500 credits.Deze blijven 7 dagen zichtbaar voor u.Daarna zal er staan : Aanvraag in behandeling en kunt u deze foto's niet meer aanvragen.

--Flirten met andere Members >> kosten 200 credits

--Kaartje sturen naar andere members >> kosten 200 credits

--Sms-Notificatie van een gestuurd bericht >> kosten 100 credits

--Credits aanschaffen mocht u niet genoeg of geen credits meer hebben.


Om berichten terug te sturen naar ander Members heeft u credits nodig. Als u Member bent geworden van onze dating-site heeft u 2790 credits tot u beschikking. U kunt drie maand lang gebruik maken van onze dating-site ook als uw credits op zijn. U kunt besluiten om credits aan te schaffen. Dit kunt u doen in uw betaalomgeving. U kunt kiezen uit verschillende berichten pakketten. Zorg er voor dat uw credits van uw Membership zijn gebruikt anders komen deze te vervallen. Uw Membership verloopt na 90 dagen en wordt niet automatisch verlengt. Indien u dit wel wenst zult u weer Member moeten worden voor 90 dagen. Tevens kunt u ook de keuze maken om een enkel bericht te versturen.

Keuze uit berichten pakketten :

Euro 19.95>>>>>>7980 credits

Euro 99.95>>>>>>66633 credits