Memberships en Kosten op onze Dating-Site

Onze dating-site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze dating-site heeft u handige functies waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt. Of naar een spannend of erotisch contact. U kunt op zoek gaan naar andere Members. Hierbij kunt u gebruik maken van de makkelijke zoekmachine. U kunt middels een aanvraag de prive-fotos van andere Members bekijken. U kunt met anders Members flirten of liken om uw interesse te tonen. Ook kunt u Members met wie u contact heeft tot uw favorieten maken. Een leuk kaartje sturen naar andere Members behoort ook toe de mogelijkheden om het eerste contact te leggen. Een live-chat starten om alles van elkaar te ontdekken.

Dagelijks komen er honderden Members bij die zich kostenloos en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze dating-site. Op zoek naar een leuke date, de perfecte klik, vriendschap, een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze dating-site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.

Om gebruik te maken van onze dating-site dient u Member te worden.

Member worden en credits ontvangen binnen uw membership.


Als Member kunt u binnen uw membership :

--Alle berichten lezen die andere Member naar u sturen.

--Berichten sturen naar andere Members >> Dit kost u credits.

--Zoeken naar andere Members.

--Andere Members liken.

--Andere Members toevoegen aan uw favorieten-album.

--Prive-fotos aanvragen >> Dit kost u credits.

(Deze blijven 7 dagen zichtbaar voor u.Daarna zal er staan : Aanvraag in behandeling en kunt u deze foto's niet meer aanvragen. )

--Flirten met andere Members >> Dit kost u credits.

--Kaartje sturen naar andere members >> Dit kost u credits.

--Sms-Notificatie van een gestuurd bericht >> Dit kost u credits.

--Credits aanschaffen mocht u niet genoeg of geen credits meer hebben.


Om berichten terug te sturen naar ander Members heeft u credits nodig. Als u Member bent geworden van onze dating-site heeft u credits tot u beschikking. U kunt deze periode gebruik maken van onze dating-site ook als uw credits op zijn. ( U kunt dan alleen de functies gebruiken die geen credits kosten ) U kunt besluiten om credits aan te schaffen. Dit kunt u doen in uw betaalomgeving. U kunt kiezen uit verschillende berichten pakketten. Zorg er voor dat uw credits van uw Membership zijn gebruikt anders komen deze te vervallen. Uw Membership verloopt na deze periode en wordt niet automatisch verlengt. Indien u dit wel wenst zult u weer Member moeten worden voor een periode. Tevens kunt u ook de keuze maken om een enkel bericht te versturen.


Bekijk de memberships en kosten op de front van de website. Hier staat het goed en duidelijk uitgelegd. U kunt dit vinden onder het knopje : Memberships&Kosten.


Berichten versturen : Vanaf 1 tot 300 credits

Foto's aanvragen : Vanaf 1 tot 500 credits

Flirt versturen : Vanaf 1 tot 200 credits

Kaartje sturen : Vanaf 1 tot 200 credits

De kosten hangen af van welke website u member bent.